Глобално затоплување

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Ако ве интересира глобалнот затоплување, причините, последиците и начините за спречување на истото, тогаш оваа енциклопедија е за вас. Преполна со разнобојни фотографии и интересни факти, секоја енциклопедија претставува право задоволство за читателот.

Дополнителни информации

Димензии

217/265 mm-32 страници; тврд повез