Вулкани

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Енциклопедиите за катастрофи се неспоредливи во своите содржини. Овие енциклопедии за урагани, торнада, поплави, земјотреси и вулкани не само што на младите читатели ќе им дадат знаења, туку ќе им дадат и сеопфатна слика за целиот свет!

Дополнителни информации

Димензии

217/265 mm-32 страници; тврд повез