Време и броење

120.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

Сите дечиња на лесен и интересен начин можат да научат да гледаат на часовник со помош на оваа интересна книга!

Дополнителни информации

Димензии

275/210 mm, мек повез со пластичен часовник