Во училиште

88.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Ова е серија од пет наслови и тоа: Професии, На Фарма, Во училиште, Превозни средства и Места кои сакам да ги посетам. Тие претставуваат прекрасни илустрирани зборовници со лепенки, која им помага на вашите деца да ги поврзат зборовите со предметите од нивниот секојдневен живот. Зборовите од секоја тема ќе им помогнат на децата да развијат основен речник, а личнистите во книгата ќе се погрижат децата да се забавуваат додека го прават тоа!

Дополнителни информации

Димензии

215/280 mm-20 страници