Во потрага по богатството

95.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Избор од четири различни приказни со лепенки кои се за повеќекратна употреба, со живописни бои и прекрасни илустрации. Оваа едиција ги вклучува следните илустрации: Моја принцеза, Самовила, Во потрага по богатството и Подводен свет.

Дополнителни информации

Димензии

210/300cm- 14 стр ; брош повез