Во парк боенки

57.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

Оваа книга е вистинско богатство од активности за деца со кои децата се занимаваат на креативен начин! Тие ќе бидат пресреќни да ги откриваат имињата на поимите, да ги изгребат сликичките со паричка, да го откријат одговорот и да ги обојат! Тоа е одлично за вашите малечки, зарем не?

Дополнителни информации

Димензии

220/280 mm – 16 страници за боење ; брош повез