Во градината

70.00 ден

Нема на залиха

Категории: ,

Опис

Четири различни боенки преполни со чудесниот живот во џунглата, на фармата, во градината и на патот; малите чудотворци можат едноставно да ја оживеат сликата само со четкичка и вода и АБРАКАДАБРА – боите волшебно оживуваат и се појавуваат.

Дополнителни информации

Димензии

220/280 mm-16 страници