Буквар на калории

126.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

За повеќе од 1000 вредности речникот на калории е незаменливо помагало за сите што сакаат да ослабат и за оние што сакаат да се здебелат. Податоците за хранливите вредности се прегледно поделени во 11 групи. Оваа книга дава совети и идеи за правилна исхрана.

Дополнителни информации

Димензии

100/200 mm-111 страници, брош повез