Буквар за цвеќе

126.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Букварот за цвеќе се состои во голем дел од повеќе и помалку познати едногодишни и двегодишни цвеќиња, коишто цветаат во градините и на балконите. Секое цвеќе е претставено со фотографија и со еден прилог за потеклото, вообичаените сорти што се наоѓаат во продажба, големината и формата, можноста за комбинации, местото на успевање, одгледувањето, негата и можностите за понатамошно одгледување.

Дополнителни информации

Димензии

100/200 mm-111 страници, брош повез