Буквар за овошје и за зеленчук

126.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Овој прирачен буквар може да му послужи на секој обичен човек преку слики и текст да дознае многу повеќе за различните видови овошје и зеленчук. Покрај информациите за потеклото, имињата и особеностите на секоја сорта ви се дадени значајни совети за купување, за складирање како и за приготвување и преработка на сите плодови.

Дополнителни информации

Димензии

100/200 mm-111 страници, брош повез