Буквар за билки и за зачини

126.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Овој прирачник ги содржи најважните билки и зачини што се достапни кај нас. Комплетено ве информира и ви дава преглед на нивното потекло, за нивните карактеристики и ви нуди идеи за наменско употребување. Од ова ќе знаете кои зачини и билки со кои јадења одговараат, како и каде најдобро успеваат и какви се нивните дејства врз вашата физичка душевна состојба.

Дополнителни информации

Димензии

100/200 mm-111 страници, брош повез