Бројки

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Сликовница со прозорчиња за најмалите полесно да ги совладаат бројките.

Дополнителни информации

Димензии

165/195 mm- 10 стр.;тврд повез и илустрации во боја