Боенка-приказна

85.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Пепелашка, Румпелстилцхин и седумте јариња… Во оваа книга децата ќе пронајдат многу убави и интересни мотиви за боење од познатите приказни. Се разбира, тука се и Кони и незините другарчиња… Како нешто посебно, оваа книга ви нуди сами да направите круна.

Дополнителни информации

Димензии

190/270 mm-24 страници