Бајки со животни

315.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Опис

Нови приказни со животни спакувани во куферче. “Неуредното јагне Лукас”, “Дебелата верверичка Сквики”, “Палавото маче Тина”, “Мрзливото пони Пимпон” и “Умното куче Гастон” ќе им приредат забава и само забава на најмалите.

Дополнителни информации

Димензии

куферче 11x11x9 cm / 5 сликовници 105/105mm – тврд повез, картонски страници и илустрации во боја