Бајки за девојчиња

315.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Опис

Богатство од приказни – познатите приказни “Пепелашка”, “Убавицата и ѕверот”, “Заспаната убавица”, “Златокоса” и “Алиса во земјата на чудата” сега спакувани во куферче.

Дополнителни информации

Димензии

куферче 11x11x9 cm / 5 сликовници 105/105mm – тврд повез, картонски страници и илустрации во боја