Бабините приказни

320.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Опис

Баба ги раскажува најдобрите приказни на светот! Придружи им се на Џојс, Теди и на Алекс додека баба им им раскажува за страшните гусари и за децата со чудни црвени точки по лицето, за едно палаво момче по име Робин, кого го искарале неговите паста и четкичка за заби, училишен ранец и будилник! А потоа следува приказната за Црвенкапа и за лошиот волк, кој сакал да ја голтне, а и за Пинокио, чијшто нос секогаш растел се подолг и подолг кога ќе кажел лага!

Дополнителни информации

Димензии

192/236 mm- 80 стр.;тврд повез и илустрации во боја