Ајла и среќни засекогаш

270.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Опис

Од блескавите улици на Менхетен до месечевите покриви на Париз, заљубувањето е лесно за безнадежниот сонувач Ajла и интроспективниот уметник Џош. Но, кога ќе ја започнат завршната година во Франција, Ајла и Џош брзо се принудени да се соочат со реалноста дека „среќни до крајот на животот“ не е секогаш реалност…

Дополнителни информации

Димензии

145/205 mm – 370 страници; брош повез