Атлас на светските религии

299.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!
Категории: ,

Опис

Прекрасно илустриран прегледна религиите од целиот свет. Оваа книга става акцент врз религиозните обичаи, основните верувања, историјата, клучните личности и пророци. Опфаќа теми од месопотамската и египетската религија, кинеската и јапонската религија, па се до религиите и верувањата на Северна и Јужна Америка.

Дополнителни информации

Димензии

245/335 mm – 64 стр.,тврд повез