Азнадар

189.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Самоспознавањето е сила која преобразува, се што бараме, се што сакаме, се што мислиме дека го има некаде надвор, се се наоѓа вон ас. Се што говориме или упатуваме некому се однесува само на нас. Аворката со една интересна порака до сите: Ти никогаш не можеш да излачиш толку отрови колку што јас можам од нив да направам лекови.

Дополнителни информации

Димензии

140/200 mm-155 страници/брош повез