Азија

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Ако ве интересира ориентот и неговите тајни тогаш оваа енциклопедија е за вас. Преполна со колоритни фотографии и интересни факти секоја енциклопедија претставува право задоволство за читателот.

Дополнителни информации

Димензии

217/265 mm-32 страници /тврд повез /илустации во боја