Азбука

580.00 ден

Купете го овој производ и добијте 6 поени!

Опис

Звучна азбука ќе биде најголем помошник на вашите дечиња при учење на буквите.

Дополнителни информации

Димензии

255/300 mm-10 страници/ картонска корица и страници и модул со звуци