Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Покана за пријателство
Цена 270,00 ден
Категорија: Белетристика, Трилер Автор: Лора Маршал Димензии: 145/205mm -334 страници; брош повез

Напнат и незаборавен роман што до самиот крај не се испушта од раце.
„Покана за пријателство“ ќе биде новата опсесија за сите љубители на трилери.
Дали некогаш сте посакале да го промените минатото?
Луиз го сака токму тоа. Секој ден...
Кога Луиз Вилијамс ќе добие порака од една личност од дамнешното минато, срцето за малку што не ѝ запира.
Марија Вестон сака да ја додаде за пријателка на Фејсбук.
Но Марија Вестон исчезнала пред повеќе од дваесет и пет години. Последен пат е видена ноќта на матурската забава и сите веруваат дека е мртва. Особено Луиз, која целиот свој живот крие страшна тајна.
Но Луиз е принудена да ја открие вистината за она што се случило во минатото, а единственото нешто што со сигурност го знае е фактот дека Марија Вестон исчезна таа ноќ и оттогаш ѝ се губи секаква трага, сè досега…

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce