Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Повик на дивината
Цена 250,00 ден
Категорија: Белетристика/романи за млади
Автор: Џули Фисон
Димензии: 2 x 129/200 mm - 2 x 270 страници; мек повез

Романи за млади, каде што вие сте директен учесник во текот на приказната. Додека читате ќе бидете ставени пред повеќе патеки и само од вас и вашиот избор ќе зависи судбината на нашата хероина! Возбудливо, зар не?!

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce