Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на На фармата
Цена 63,00 ден
Категорија: Книги со лепенки
Едиција: Светки- книги со лепенки
Димензии: 190/240 mm-12 страници

Прекрасна забава за вашите деца. Низ играта со пронаоѓање на соодветни лепенки детето всушност учи да воочува различни форми, да го тренира окото и да ja развива моториката. Покрај лепенките има и краток текст на секоја страна што ја надополнува книгата и како сликовница. Од оваа едиција има четири различни наслови: Принцеза, Самовила, Во џунглата и На Фармата.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce