Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на My First Picture Dictionary

My First Picture Dictionary

Цена 250,00 ден
Категорија: Речник за деца
Димензии: 270/200 mm-20 страници /картонски повез и корици /илустрации во боја

Преку оваа книга вашето дете ќе се запознае и лесно ќе ги совлада основните зборови и изрази на англиски јазик. Картонска книга со многу  илустрации кои ќе го задржат вниманието на вашето дете.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce