Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Момчето и кралот лав

Момчето и кралот лав

Цена 60,00 ден
Категорија: Сликовници
Едиција: Децата го менуваат светот
Димензии: 158/158 mm-16 страници

Едицијата „Децата го менуваат светот“ е составена од 7 сликовници што испраќаат силна порака до децата и имаат поучен карактер од аспект на развивање морални вредности, емпатија и алтруизам. Во секоја од овие сликовници децата ќе се запознаат со еден или повеќе ликови со посебни потреби, нивното секојдневие и како тие го гледаат светот. Овие сликовници ги препорачуваме на сите дечиња, а нивната цел е успешно да се надмине формирањето негативни стереотипи кон децата со попреченост, во насока на нивно вистинско почитување и прифаќање. Автор на приказните е д-р Горица Поповска Налевска, а илустратор Наташа Костовска. 

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce