Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на МАЛО НОВОГОДИШНО ПАКЕТЧЕ

МАЛО НОВОГОДИШНО ПАКЕТЧЕ

Цена ден 299,00

***НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА*** На фотографијата можете да го видите конечниот состав на МАЛОТО НОВОГОДИШНО ПАКЕТЧЕ кое веќе може да го најдете во книжарниците на ТОПЕР. Пакетче кои нема да ги расипе запчињата, ќе ги едуцира дечињата и ќе трае долго после празниците. Ова пакетче е наменето за дечиња до 5 годишна возраст.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce