Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Комплет Педесет нијанси

Комплет Педесет нијанси

Стара цена 1.730,00 ден
nopstyle.products.newprice 1.000,00 ден
Категорија: Белетристика/романса Автор: Е Л Џејмс

РАСПРОДАДЕНО!

Романтичен и незауздан. Ова е трилогија што ќе ве опседнува, поседува и засекогаш ќе се врзе за вас. Откако стидентката по литература Анастасија Стил направи интервју со Кристијан Греј-сивоокиот, преубав,моќен деловен маж-се чуствува исклучително вознемирено. Убедена е дека нивниот состанок поминал лошо, се обидува да не мисли повеќе на тој настан – сè додека Греј не се појави во продавницата во која работи и не ја повика да излезат. Неискусната и наивна Ана е шокирана од фактот дека го посакува. Кога тој ја предупредува дека за неа е подобро меѓу нив да нема ништо, Ана го посакува уште повеќе. Ана не знае дека Греј го мачат мрачни желби и дека има опсесевна потреба за контрола. Кога се впуштаат во страсна љубовна врска, Ана ќе открие кои се нејзините вистински желби, но и тајните кој Греј ги крие од другите.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce