Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Како да си ги откриете минатите животи

Како да си ги откриете минатите животи

Цена 210,00 ден
Категорија: Езотерија Автор: Тед Ендруз Димензии: 140/200 mm – 210 страници; брош повез

Сте доживеале ли некогаш чувство наречено “веќе видено“ ... сте сонувале ли повеќе пати некое конкретно место или време ... или, сте почувствувале ли на прв поглед блискост со некого? Сите овие искуства ни нудат траги за постоењето минати животи.

Со „Како да си ги откриете минатите животи’, ќе научите на кој начин сознанијата за минатите животи можат да ви помогнат јасно да ја согледате духовната цел на животот што сега го живеете. Популарниот автор Тед Ендруз ве учи како безбедно и лесно да ги истражувате сеќавањата за минатите животи, со примена на самохипноза, медитација, био-лоцирање, пријатни миризби и на кристали. Откријте како:

*Да ја искористите свеста за минатите животи како средство за сопствен духовен раст
*Да ги препознаете вашите сродни души и нивната улога во вашиот живот
*Да го сфатите вистинското значење на поимот „душа-близначка“
*Да се ослободите од себепоразувачките однесувања и верувања од сопствените минати животи
*Да согледате која е крајната цел на вашиот живот

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce