Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Како да се биде девојка
Цена ден 280,00
Категорија: Прирачници
Едиција: /
Димензии: 165/236mm-154 страни, мек повез
Една поинаква книга за девојки!
Дали некогаш си се запрашала зошто постојат правила кои се чини дека важат само за девојки?
Дали сакаш да дознаеш повеќе за bodyshaming, selfcare и рамноправноста?
Дали сметаш дека се интересни жените и девојките кои си тераат по свое?
Со сите списоци, совети и се разбира најмногу од се Girlpower!

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce