Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Дневникот на едно смотано девојче 6

Дневникот на едно смотано девојче 6

Цена ден 250,00
Категорија: Белетристика/детски романи
Автор: Рејчел Рене Расел
Димензии: 140/202 mm -341страници; брош повез

Како да знаеш дека ѝ се допаѓаш на твојата симпатија,

Според Ники Максвел:

Сака да оди со тебе на најголемата игранка на годината.

(Апсолутно, сé уште има време да го поканиш.)

(О, боже... Што ако тој не рече да?!)

(О, боже.... Што ако оди со Мекензи?!!!!!)

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce