Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Дневникот на едно смотано девојче 5
Цена ден 250,00
Категорија: Белетристика/детски романи
Автор: Рејчел Рене Расел
Димензии: 140/202 mm -348страници; брош повез

Драга госпоѓице Сезнајка, мислам дека мојата непријателка шири озборувања за мене. Помош!

О, Боже!!! Драга, дали твојата непријателка има име што започнува на „Мек“ и завршува на „ензи“? Можеби ТИ можеш МЕНЕ да ми дадеш СОВЕТ! 

 

Твојата пријателка,

Госпоѓица Сезнајка

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce