Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Bota e Lojërave
Цена ден 50,00
Категорија: Изданија на албански јазик
Едиција: Ngjyrosja magjike
Димензии: 215/280 mm - 6 faqe për ngjyrosje; të lidhura me kapakë

Seri e re magjike e librave për ngjyrosje që përfshin 4 tituj: Bota shtazore, Bota e lodrave, Bota detare dhe Kafshët nga ferma. Në secilin prej 6 vizatimeve, ngjyrosja duhet të bëhet vetëm me furçë uji. Me çdo libër për ngjyrosje, ju fitoni dhuratë një furçë uji.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce