Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Borëbardha
Цена ден 35,00
Категорија: Изданија на албански јазик
Едиција: Përalla të shkurtëra
Димензии: 120/165mm-16 faqe, me kapakë

Përmbledhje prej 33 tregimesh të përshtatura për moshën më të re. Përveç se në përmbajtje, edhe në madhësi janë të bëra në mënyrë që mund t’i mbajnë duart e vogla të fëmijëve.Këtë botim mund ta gjeni në gjuhën maqedonase dhe në gjuhën shqipe.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce