Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Balena Blue
Цена ден 58,00
Категорија: Изданија на албански јазик
Едиција: Ngjyrosje magjike
Димензии: 240/240mm-12 faqe, me kapakë

Çdo titull i serisë së botimeve " Ngjyrosje magjike" në secilën faqe përfshin një gamë prej 7 ngjyrash, ndërkaq fëmijëve të shkathtë u duhet vetëm një furçë që të fillojnë të punojnë. Fëmija thjesht duhet ta lagë furçën, të marrë pak nga ngjyra e dëshiruar dhe do të argëtohet shumë derisa i ngjyros vizatimet e mrekullueshme dhe gjithashtu do të mësojë emrat e kafshëve që i ngjyros. Do të gjej një numër të konsideruar të kafshëve të pazakonta detare, Meduzën rozë, Balenën blu, ndërkohë që miqtë e xhunglës mund t’i hasë në librat Leopardi i verdhë dhe Mollkuqja e ëmbël.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce