Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на 500 зборови

500 зборови

Цена 199,00 ден
Категорија: Речник за деца
Димензии: 285/220 mm- 62 стр.;тврд повез и илустрации во боја

Следејќи ги најубавите приказни, вашето дете ќе научи многу зборови на англиски и нивното соодветно значење на македонски јазик. На лесен и забавен начин, збогатете го речникот на вашето дете, со тоа што ќе му ја подарите оваа книга.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce