Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на 365 Морални Приказни

365 Морални Приказни

Цена 680,00 ден
Категорија: Збирка приказни
Едиција: 365
Димензии: 197/273 mm- 225 стр.;тврд повез и илустрации во боја

Задачата на приказните не е само да нé транспортираат во светот на фантазијата. Тие, исто така, можат и да нé научат на многу корисни лекции во животот. Со оваа книга ќе влезете во фантастичниот свет на приказните и секој ден ќе научите нова поука! Откако ќе ги прочитате овие 365 приказни, ќе се здобиете со многу морални вредности, кои ќе ви користат до крајот на животот.
Започнете со читање!

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce