Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на 365 Светски Чуда

365 Светски Чуда

Цена 680,00 ден
Категорија: Збирка приказни
Едиција: 365
Димензии: 197/273 mm- 228 стр.;тврд повез и илустрации во боја

Во текот на изминатите векови се градени многубројни градби, кои се вбројуваат во најспектакуларните направени градби и од човечка рака и од природата во светот, градби кои ги трасираат развојот и еволуцијата на човековата историја. Додека седумте чуда на древниот свет е првиот познат список на чуда, во него се наоѓаат само градбите околу Медитеранот. 365 Светски чуда во само една книга ви ги претставува најпознатите човечки креации од класичните стари градби на древниот свет се до чудата на средниот век и на современиот свет.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce