Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на 1000 неверојатни активности 3

1000 неверојатни активности 3

Цена 299,00 ден
Категорија: Едукативни изданија
Едиција: 1000 Активности
Димензии: 210/277 mm;брош повез и илустрации во боја

За малите ученичиња кои веќе ги завршија сите задачи од првите две книги "1000 неверојатни активности 1 и 2" , го претставуваме нејзиното трето продолжение "1000 неверојатно активности 3". За да научат да бојат, поврзувааат, бојат и цртаат. За полесно да ги совладаат буквите и читањето и секако да ја усовршат моториката, да ја развијат логиката и менталната активност. Привлечни задачи, со колор илустрации за сите оние што сакаат да учат и да се забавуваат.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce