Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Семејство
Цена 99,00 ден
Категорија: Сликовници
Едиција: Сликовници со животни
Димензии: 105/100 mm, картон

Сликовници со прекрасни илустрации на животни што се развлекуваат како хармоника. Секоја сликовница содржи 16 различни сликички на кои илустративно се прикажани животни со нивниот точен назив. Животните се групирани во 6 различни сликовници И тоа како животни од зоолошката градина, од водата, од дворот, во шумата, како миленичиња и семејни групи.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce