Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Разговорник Македонско-Германски

Разговорник Македонско-Германски

Цена 100,00 ден
Категорија: Прирачници
Едиција: Разговорници
Димензии: 80/110 mm-170 страници ;брош повез

Седум џебни книгички кои со сигурност ќе ви ја олеснат секојдневната комуникација на некој од овие седум јазици. Секоја книгичка содржи зборови и изрази од областите: општи изрази, посета, семејство, прашални зборчиња, патување со кола, патување со воз, патување со авион, патување со брод, патување со локален транспорт, туристичка агенција, хотел, во ресторан, во банка, пошта, телефон, продавници-услуги, натписи, барам работа, здравје, култура, спортови и игри, време, време (атмосферски), броеви и мерки.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce