Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Моите фантастични игри

Моите фантастични игри

Цена 230,00 ден
Категорија: Сликовници
Едиција: Мојот прекрасен свет на игри
Димензии: 210/300 mm – 8 страници ; тврд повез и илустации во боја

Оваа фантастична книга со игри ќе обезбеди часови на забава за целото семејство. Покрај четирите, едукативни игри, во оваа сликовница се вклучени пулови и коцка кои ќе ви помогнат во креирање на играта. Поминете квалитетно време со вашето дете, забавувајќи се со оваа фантастична сликовница.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce