Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Љубомора и завист
Цена 84,00 ден
Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Вредности - Градење на карактерот и на свеста
Димензии: 280/210 mm-21 страници /брош повез /илустрации во боја

"Љубомората и зависта се единствени пороци од кои не се добива никакво задоволство". Многу е важно за детето да се држи подалеку од љубомората бидејќи таа води до лутина, огорченост и до омраза меѓу децата. Помогнете му на вашето дете да биде подалеку од овој порок со овие сликовници, кратки приказни. Овие едноставни, лесно разбирливи, интересни и инспиративни приказни ќе му помогнат на вашето дете да ги совлада љубомората и зависта и да израсне во силна и добра личност.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce