Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Што сé еден маж знае за жените

Што сé еден маж знае за жените

Цена ден 150,00
Категорија: Книга подарок
Автор: Проф. Др Макс Хиден
Димензии: 130/200 mm

Макс Хиден е еден од најпознатите светски психолози кој сета своја научна работа ја посвети да одговори на многуте необјаснети прашања од областа на машко женските односи. Книгата “Што сé еден маж знае за жените” дава еден сосема нов поглед кон оваа тема и ги остава без здив многубројните читатели кој листајќи ги страниците на оваа книга ја откриваат вистината по која трагале многу генерации пред нив. Книгата е преведена на многу јазици и не се случајни големите тиражи во кои е објавена и продадена како во Европа така и во останатиот ден од светот.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce