Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Што би правел јас без тебе

Што би правел јас без тебе

Цена 199,00 ден
Категорија: Белетристика
Автор: Гијом Мисо
Димензии: 100/200mm -303 страници; брош повез

Габриел во животот има двајца мажИ – првата љубов и таткото. Едниот од нив е угледен полицаец, а вториот е познат крадец. Со игра на судбината, и двајцата исчезнуваат од животот на Габриел. Еден ден, и тоа во исто време, тие ненадејно се враќаат во нејзиниот живот, но, за жал, тие толку се мразат што се подготвени на борба до смрт. Габриел одбива да бира меѓу човекот кого го љуби и таткото, меѓутоа во некои судири смртта е неизбежна, ОСВЕН АКО ...

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce