Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Цитати кои секој маж треба да ги знае

Цитати кои секој маж треба да ги знае

Цена 210,00 ден
Категорија: Белетристика/прирачник
Автор: Ник Маматс
Димензии: 92/152 mm -143 страници; тврд повез

Исполнет со духовитоста на Винстон Черчил, проникловоста на Аристотел и генијалноста на Џорџ Карлин, овој џебен придружник претставува арсенал од цитати, досетки и одговори на мудрите луѓе. „Цитати што секој маж треба да ги знае“ нуди длабок увид во тоа „кој што рекол“, цитати во врска со обични клишеа и совети за цитирање поговорки без да звучите глупаво. Никогаш повторно нема да останете без зборови! 

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce