Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Централ Парк
Цена 199,00 ден
Категорија: Белетристика/трилер Автор: Гијом Мисо Димензии: 145/205mm – 320 страници; брош повез

Една средба станува соучесник на играта на судбината...

Животот е чудесен лавиринт, составен од серија на случајности. Еден малку зрно песок во вртлогот на секојдневниот живот е во можност да си поигра со нашите животи. Можеби, сепак, ништо не се случува случајно ...
Њујорк. Двајца непознати луѓе се будат на клупа во Централ Парк. Алис, припадничка на Париската полиција и Габриел, американски џез пијанист, не се сеќаваат што се случи претходната ноќ. Последното нешто на што се сеќава Алис е прославата со нејзините пријателки во еден ноќен клуб на Шанзелизе, додека Габриеловата меморија завршува со концертот во Даблин. Кога ќе тргнат во потрага по вистината, она што ќе го откријат ќе го претвори нивниот светот наопаку. Тоа утро ќе го паметат цел живот ...

Мајсторски дизајниран психолошки трилер украсен со најдобрите емоции, ќе ги оживее вашите сетила!

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce