Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Храброст
Цена 84,00 ден
Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Вредности - Градење на карактерот и на свеста
Димензии: 280/210 mm-21 страници /брош повез /илустрации во боја

"Храброста може да победи се". Како родители мора да бидете свесни за важноста на храброста во секојдневниот живот на вашите деца. Овие кратки, забавни, лесно разбирливи и инспиративни приказни ќе му помогнат на вашето дете да се соочи со стравот и опасноста и храбро и самоуверено да ги совладува секојдневните предизвици.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce