Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Херој
Цена 420,00 ден
Категорија: Белетристика, Популарна психологија Автор: Ронда Бирн Димензии: 140/178 mm -230 страници; брош повез / колор

Ова е приказна зошто сте овде на планетата Земја.
На некој начин сте посебни. Сте се родиле за да станете некој и да се занимавате со нешто според коешто сосема ќе се разликувате од другите седум милијарди луѓе. Постои живот што би требало да го живеете и патување на кое треба да тргнете. Оваа книга зборува за тоа патување.
Дванаесет исклучителни современици ќе ви ги раскажат своите на изглед неверојатни приказни и ќе ви покажат дека сте се родиле со сé што ви е потребно за да го остварите својот најсјаен сон, дека со тоа ќе ја исполните својата мисија и буквално ќе го промените светот.
Некогаш живеел херој.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce