Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Ти си лош човек господин Штрбло / книга 1

Ти си лош човек господин Штрбло / книга 1

Цена 179,00 ден
Категорија: Белетристика
Автор: Енди Стентон
Димензии: 130/185 mm-188 стр./брош повез/црно бели илустрации

Добровечер. Господин Штрбло е вистински ужас што мрази деца, животни, забава и варена пченка.Оваа книга е за него. И за една луда самовила што живее во неговата када. И за кучето Чарли, и за малото девојче Поли и за злобниот, смрдлив месар целиот извалкан со џигер. А, тука има уште и херои и бонбони и авантури и Сé! “Смешно? И тоа колку. Неверојатно убаво” Филип Ардаг, Гардијан

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce